Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Περιγραφή
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Πληροφορίες
Επιπλέον μπορεί να λειτουργήσει είτε τοπικά είτε σε δίκτυο ευρείας περιοχής είτε μέσω του Διαδικτύου σε εταιρικό Intranet.
Κάθε χρήστης χρησιμοποιεί όνομα και ατομικό κωδικό πρόσβασης. Ο διαιτολόγος, που κυρίως χρησιμοποιεί το πρόγραμμα, ονομάζεται χρήστης και τα πρόσωπα στα οποία απευθύνεται το διαιτολόγιο αποκαλούνται πελάτες.
Στο πρόγραμμα έχουν προκαθοριστεί 3 κατηγορίες χρηστών , ο Γενικός διευθυντής, ο Υπεύθυνος Γραφείου και ο απλός χρήστης (διαιτολόγος). Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ταυτόχρονα πολλούς χρήστες κατανεμημένους σε Γραφεία που μοιράζονται κοινή βάση δεδομένων. Παρέχει εσωτερική επικοινωνία χρηστών με ανταλλαγή μηνυμάτων και αρχείων.
Καρτέλα όπου εμφανίζονται όλοι οι καταχωρημένοι πελάτες Ανάλογα με την ιδιότητα του χρήστη εμφανίζονται και οι σχετικοί πελάτες πχ.
Αν πρόκειται για υπεύθυνο υπομονάδας εμφανίζονται οι πελάτες της αν είναι ένας διαιτολόγος εμφανίζονται μόνο οι πελάτες του ενώ στον Γενικό Διευθυντή όλοι οι πελάτες.
Οι απαιτούμενες δυνατότητες από ένα λογισμικό διατολογίας σε γενικά πλαίσια είναι:
·Ανάλυση σύστασης τροφίμων και συνταγών.
·ΚαταγραφήΕξετάσεων και μετρήσεων
·Εκτιμήσεις κινδύνου από τις περιμέτρους μέσης, γοφών, σωματότυπο, κλπ.
·Καταγραφή και αξιολόγηση διαιτητικής πρόσληψης και φυσικής δραστηριότητας
·Αξιολόγηση κινδύνου εμφάνισης νόσων και επιπλοκών τους
·Θρεπτικές απαιτήσεις ασθενειών.
·Εκτιμήσεις Ενεργειακών Αναγκών (ΕΑ).
·Σύνταξη διαιτολογίου με σύγκριση της περιεκτικότητας του με τα RDA, DRI.
Τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του dietSpeak είναι:
·Η πληρέστερη κάλυψη των λειτουργικών απαιτήσεων διαιτολογίας σε σχέση με τα λοιπά
·συστήματα καθώς και
·Η αυτοματοποίηση διαδικασιών με τη χρήση κανόνων από εξόρυξη δεδομένων.
Ποιο συγκεκριμένα:
Ενσωματώνει διαδικασίες οι οποίες αντιμετωπίζουν ζητήματα λειτουργικών απαιτήσεων με
·Εμπλουτισμό, από διάφορες πηγές, των πινάκων σύνθεσης τροφίμωνκαθώς και εξόρυξη δεδομένων από το WEB.
·Υπολογισμό θρεπτικών συστατικών μιας συνταγής με text mining
·Διερεύνηση σχέσης περιεκτικότητας συστατικών συσταδοποίηση.
·Βελτιστοποίηση σύστασης γεύματος με γραμμικό προγραμματισμό
Εμπεριέχει κανόνες
·Για την επιλογή μοντέλου εκτίμησης Σωματικού λίπους
·Για την επιλογή μοντέλου εκτίμησης μεταβολισμού ηρεμίας (RMR)
·Για τη διερεύνηση παραγόντων (ατομικά χαρακτηριστικών) παιδιών εφήβων και ηλικιωμένων
Η demo έκδοση είναι στην ουσία το ίδιο το πρόγραμμα χωρίς πιστοποίηση και κατα συνέπεια με κάποιους
περιορισμούς στη διαχείριση, τις εκτυπώσεις και τον αριθμό χρήσεων και εγγραφής πελατών κλπ
Η καλύτερη προσέγγιση στην διερεύνηση της λειτουργίας είναι να δει κανείς τι προσφέρει κατα περίπτωση
χρήσης.
Για παραδειγμα, εχοντας ανοικτό το πρόγραμμα μπορούμε να πληροφορηθούμε γαι το πως γίνεται:
1.Εγγραφή νεου πελάτη: ποια είναι τα απαραίτητα αρχικά στοιχεία για να πραγματοποιηθεί και πως ,
τι συμβαίνει κατα την εγγραφή , ποια ειναι η κατάσταση μετα, τι έχω στη διάθεση μου απο εκτιμήσεις και
εκθέσεις πως μπορουν να αξιοποιηθούν και τι είναι δυνατόν επιπλέον να προσθέσω η να εξάγω στη πορεία
ενασχόλησης με τον πελάτη;
Αν στην παραπάνω 1η περιγραφή περίπτωσης χρήσης αλλάξουμε τη λέξη πελάτης με τη λέξη τρόφιμο η
συνταγή η γεύμα η δίαιτα η χρήστης τότε εχουμε προσεγγίσει το μεγαλύτερο μέρος των λειτουργικών
αναγκών που καλύπτει το πρόγραμμα.
Μπορείτε να κατεβάσετε το dietspeak αφού εγγραφείτε στο site και για λόγους ασφαλείας, επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή 6975742476ή Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ..
Αποσυμπιέστε και εκτελέστε το install.bat. στη συνέχεια το εκτελείτε σε μορφή demo
Σχετικοί Σύνδεσμοι
- Λεπτομέρειες
- Κατηγορία: Πληροφορίες
Σχετικές με Διαιτολογία |
- http://www.diet4u.gr
- http://www.idiatrofi.blogspot.com/
- ΔΙΑΤΡΟΦΟΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ
- Ίδρυμα ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
- Tμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας ΤΕΙ Κρήτης
- Χαροκόπειο ΠανεπιστήμιοΤμήμα Επιστ Διαιτολογίας - Διατροφής
- Ελληνική Ιατρική Εταιρεία Παχυσαρκίας
- Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων - Τεχνολόγοι Διατροφής
- Πανελλήνιος Σύλλογος Διαιτολόγων - Διατροφολόγων
- logodiatrofis
- Tμήμα Τεχνολογίας Διατροφής και Διαιτολογίας ΤΕΙ Θεσσαλονίκης
- Κυπριακός Διαιτολογικός Σύλλογος
- Αμερικάνικος Σύλλογος Διαιτολόγων (ADA)
- Βρετανικός Σύλλογος Διαιτολόγων
- Σύλλογος Διαιτολόγων Καναδά
- Ιταλικός Διαιτολογικός Σύλλογος
- Διαιτολογικός Σύλλογος Αυστραλίας
- Διαιτολογικός Σύλλογος Ν. Ζηλανδίας
- Εuropean Federation of the Associations of Dieticians (EFAD)
- Διεθνής Οργανισμός Διαιτολογικών Συλλόγων (ICDA)
- MedNutrition
•Association Francaise de Nutrition
• ASPEN
• American Dietetic Association
• American Overseas Dietetic Association
• American Heart Association
• The American College of Nutrition
• American Dietetic Association
• Arbor Nutrition Guide
• Association for the Study of Obesity
• Australian Nutrition Foundation
• BAPEN
• Blackwell Science
• Biochemical Pathways map
• British Dietetic Association
• The British Medical Association
• British Nutrition Foundation
• The British Medical Journal
• Chocolate Information Centre
• Coeliac Disease Resource Centre
• Cookingschools
• Department for Environment, Food and Rural Affairs
• Department of Health
• Diabetes UK
• Dietary Guidelines for Americans
• Dietetics.com
• Dietitians.co.uk
• Dietitians Association of Australia (DAA)
• Dietitians of Canada
• Dietsure
• Doctor online
• Eatwell - Professional Nutrition and Health
• www.nutrilab.hua.gr
• ESPEN Clinical Nutrition
• European Federation of the Associations of Dietitians (EFAD)
• Family Heart Association
• FDA's Centre for Food Safety and Applied Nutrition
• Food and Drug Administration (FDA)
• Food Future: Informing Consumers about Biotechnology
• Foodfitness (Food & Drink Federation)
• Food and Nutrition Information Centre
• Foodlink
• Food Standards Agency
• HIV Nutrition Resources
• HEBS Web (Health Education Board for Scotland)
• Health Professions Council
• 'Healthy Net' Home Page
• HealthWeb
• Health Centre UK
• Health News
• Institute of Biomedical Science
• Institute of Food Science & Technology
• International Food Information Council (IFIC)
• International Food Information Service
• International Obesity Task Force
• Journal of Human Nutrition and Dietetics - the official Journal of The British Dietetic Association, published by Blackwell Science.
• Lactose Intolerance Information
• The Lancet
• Medline
• National Center for Health Statistics-Initiatives and Other Activities-Nutrition Monitoring
• National Heart Forum
• National Health Information Center
• National Heart, Lung and Blood Institute-Cardiovascular Information
• National Institute for Clinical Excellence
• National Institute of Child Health & Human Development-Milk Matters
• National Institute of Diabetes & Digestive & Kidney Diseases-Weight Loss and Control Topics
• National Institutes of Health
• National Institute of Health Office of Dietary Supplements
• National Library of Medicine
• National Sports Medicine Institute of the United Kingdom
• New England Journal of Medicine On-line
• New Zealand Dietetic Association
• Novartis
• North American Association for the Study of Obesity
• Nutrition.gov
• Nutrition Society
• Nutririon.org -American Society for Nutritional Sciences
• Public Health Association of Australia
• SHS International
• Scottish Nutrition & Diet Resources Initiative
• Sugar Bureau
• UK Health Centre
• UK Life Sciences Committee
• USDA-ARS Western Human Nutrition Research Centre in San Francisco
• USDA's Center for Nutrition Policy and Promotion
• UN-FAO
• World Cancer Research Fund
• World Health Organisation
Ελληνικά Πανεπιστήμια |
Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα |
Υπουργεία - Δημόσιες Υπηρεσίες - Οργανισμοί |
|
|
Ευρωπαϊκοί Οργανισμοί |
Σελίδα 2 από 2